Beneficii:
• Relaxare profundă: Ceaiul de tei și hibiscusul oferă un efect calmant, ideal pentru reducerea stresului și anxietății.
• Susține sănătatea digestivă: Lapacho și merele prăjite ajută digestia și oferă un efect revigorant.
• Imunitate fortificată: Ingredientele bogate în antioxidanți, precum frunzele de căpșuni și hibiscusul, susțin sistemul imunitar, ideal pentru asteniile de primăvară.
Mod de preparare: Într-un infuzor/vas acoperit, adăugați o lingură cu vârf de ceai peste care se toarnă cca. 1L de apă la 95°C. Lăsați la infuzat timp de 6-10 minute pentru a elibera toate aromele și beneficiile. Se pot face 3-4 reinfuzări. Adauga 2 minute la fiecare reinfuzare
Contraindicații: Nu se recomandă consumul în timpul sarcinii din cauza conținutului de lapacho, cunoscut pentru proprietățile sale medicinale puternice.